Opinie klientów
Data :
2010-04-07
Użytkownik :
Tomek
Produkt :
Opinia :
Szybko,sprawnie, bezproblemowo. 100% satysfakcji POLECAM Dywan SUPER!!!


Data :
2010-02-12
Użytkownik :
Anka
Opinia :
Dywanik ładny, spełnił moje oczekiwania :)


Data :
2010-05-17
Użytkownik :
Ewelina
Opinia :
Dywan rewelacyjny! super, polecam wszystkim - sklep znakomity - kontakt super, wszystko profesionalne i bardzo szybko!


Data :
2010-06-09
Użytkownik :
Becia
Produkt :
Opinia :
Witam! Bardzo dziękuję za udaną transakcję. Polecam Wszystkim zakupy w firmie swiatdywanow - transakcja zrealizowana z dnia na dzień, dywan jest piękny i świetnej jakości. Jeszcze raz bardzo dziękuję polecam!


Data :
2010-01-08
Użytkownik :
Magda S.
Produkt :
Opinia :
Transakcja przeprowadzona profesjonalnie, bardzo miły kontakt ze sprzedającymi, towar w doskonałym gatunku. Forma sprzedaży dopasowana do klienta.Były tylko małe problemy z firmą kurierską ale Sprzedający zadziałał w tej kwestii błyskawicznie. Polecam-pełen profesjonalizm!!!!


Data :
2010-04-05
Użytkownik :
Nowak
Produkt :
Opinia :
Jesteśmy bardzo zadowoleni oraz mile zaskoczeni jakością dywanu za tak niewielkie pienądze. Zdecydowanie polecamy.


Data :
2010-02-15
Użytkownik :
Bartnikows
Produkt :
Opinia :
Dywan Super! Szybka dostawa! GORĄCO POLECAM :)


Data :
2010-05-29
Użytkownik :
Karolina M
Produkt :
Opinia :
Niespotykana stonowana barwa dywanu, odpowiedni dobór kolorów i piękny wzór. Jest to wyrób doskonały. Transakcja doskonała, miła i profesjonalna obsługa. Bardzo szybka dostawa. Gorąco polecam.


Data :
2009-10-15
Użytkownik :
Krystian
Produkt :
Opinia :
Dobry towar, dobra cena i miła obsługa ;) ! POLECAM


Data :
2009-11-21
Użytkownik :
Ewa B.
Produkt :
Opinia :
Bardzo miła współpraca, pełen profesjonalizm, błyskawiczna realizacja.I co ważne wielka cierpliwość do klienta.Serdecznie polecam zakupy. Pozdrawiam.


Data :
2009-11-27
Użytkownik :
Dąbek Mari
Produkt :
Opinia :
Wszystko si! Dywan super! Pozdrawiam


Data :
2010-02-10
Użytkownik :
Cezary
Produkt :
Opinia :
Solidna firma, bardzo dobry kontakt mailowy, w przypadku watpliwosci polecam wyjasnianie ich ta droga przed zakupem, przesylka bardzo szybka, a towar - tak jak przedstawiony. Polecam na przyszlosc,


Data :
2010-06-09
Użytkownik :
Kaśka
Opinia :
Zdecydowanie polecam! Profesjonalny sprzedawca, zaskakująco niska cena oraz pełne zadowolenie z wyglądu dywanów oraz terminu zakończenia transakcji.


Data :
0000-00-00
Użytkownik :
Krystyna M
Produkt :
Opinia :
BARDZO SOLIDNA FIRMA POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!


Data :
2010-05-12
Użytkownik :
Jaworski R
Produkt :
Opinia :
Towar 1-sza klasa oraz godny polecenia sprzedawca.Szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja oraz błyskawiczna przesyłka,aż miło robić takie zakupy....Polecam:)


Data :
2010-07-13
Użytkownik :
Matula Kam
Produkt :
Opinia :
Tanio, szybko, bezpiecznie - własnie tak. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.


Data :
2010-04-13
Użytkownik :
Dariusz M.
Produkt :
Opinia :
Wciąż nie moge w to uwierzyć że kupiłem ten dywan połowe taniej niż w markecie!niewiarygodne ze moga być az tak duże rożnice w cenie. Sama obsługa sklepu rewelacyjna! Dywan zamowilem jednego dnia a na drugi dzień był u mnie. Jakość dywanu bardzo dobra.Z pewnością nie jest to mój ostatni zakup w tej firmie, Polecam!


Data :
2010-03-01
Użytkownik :
Paweł
Produkt :
Opinia :
:))) - moja mina po rozpakowaniu przesyłki :) Błyskawiczny transport - co tu dużo mówić: polecam!


Data :
2010-02-08
Użytkownik :
Damian Paw
Produkt :
Opinia :
Zamówienie zralizowane w terminie - zgodnie z podawaną informacją na stronie. Jakoś towaru bardzo dobra. W rzeczewistości towar lepiej wygląda niż na zdjęciach.


Data :
2010-04-07
Użytkownik :
Mariola K.
Produkt :
Opinia :
Zakupy w tym sklepie to tylko sama przyjemność. Wspaniały kontakt telefoniczny, miła obsługa i to, co najważniejsze towar zgodny z opisem i dobrej jakości. Przesyłka ekspresowa,. Polecam wszystkim, można kupować bez obaw.


Data :
2010-03-26
Użytkownik :
Dorota
Produkt :
Opinia :
Dywan przesliczny, dobry gatunek, gruby, dokladnie tak jak na zdjeciu. polecam goraco. przy okazji podziekowania dla fantastycznego kuriera, naprawde sympatyczny i pomocny. dziekuje i polecam zakupy w tym sklepie gdyz naprawde warto.


Data :
2010-05-31
Użytkownik :
Sławek K.
Produkt :
Opinia :
Bardzo mila obsługa szybka transakcja towar jest ok polecam.


Data :
2010-02-02
Użytkownik :
Mateusz D.
Produkt :
Opinia :
Super dywanik. Firma jak i obsługa godna naśladownictwa. Oby więcej takich firm na rynku.


Data :
2010-02-19
Użytkownik :
Marek W.
Produkt :
Opinia :
Polecam gorąco, dywan super, elegancki, bardzo ładnie wykonany.Super obsługa, stały kontakt ze sprzedawcą , który przekazuje rzetelną informację. POLECAMY!!


Data :
2010-04-13
Użytkownik :
Alicja
Produkt :
Opinia :
Dobry towar, rewelacyjna cena i miła obsługa ;)


Data :
2010-06-14
Użytkownik :
Olaf Woźny
Produkt :
Opinia :
WSZYSTKO JAK NAJBARDZIEJ OK :) GORĄCO POLECAM!!!


Data :
2010-04-07
Użytkownik :
Oskar H.
Produkt :
Opinia :
Towar zgodny z opisem, 100% zadowolenia, szybko i bezproblemowo, polecam!!!


Data :
2008-11-06
Użytkownik :
Mati
Produkt :
Opinia :
szybko, sprawnie, towar 1 klasa. polecam


Data :
2010-01-04
Użytkownik :
Marcin W.
Produkt :
Opinia :
Ekspresowa wysyłka, Dywan śliczny!!! Jak najbardziej polecam!!!!!!!



Chcesz dodać swoją opinie? Wypełnij ten formularz!
Imię i Nazwisko / Nazwa:


Adres e-mail:


Telefon (opcjonalnie):


Treść:



Przepisz tylko czarne znaki z obraka:

Promocje w Internecie